A Don’t Panic Angolnál kifejezetten olyan online tananyagokat és programokat alkottunk meg neked, amivel a valódi angolt tanulod meg folyékonyan beszélni, önfeledten, kötetlenül, a saját időbeosztásodban.

Rendbe kell tenned az angol nyelvtant?

Communicative Grammar Course

Tanuld a nyelvtant az életben használt angolon keresztül! Angoltanáraink összeállítottak egy olyan anyagot, ami a leghatékonyabb eszközökkel vezet rá téged az angol nyelvtan helyes használatára.

Az Angol Igeidők

Az angol igeidők elsajátítása gyorsan és magabiztosan - pszichiáter segítsége nélkül. Az angoltanulók 85%-a nem tudja helyesen használni az igeidőket, mert sose kaptak ennyire érthető magyarázatot.

English Academy

Komplex nyelvtanfolyam egy kurzuskönyv teljesanyagával 6 választható szinten. Minden, amit egy "klasszikus" nyelvtanfolyamon a tanár magyarázna befogadható videós formában.

Nehezen veszed rá magad az angolozásra?

180 nap alatt angolul

Kalandozz velünk 400 oldalon keresztül, miközben egy életre megszerettetjük veled az angol nyelvet! 180 nap alatt számtalan érdekességgel, nyelvtani trükkel, szótanulási praktikával és boszorkánysággal határos furfangokkal fogsz gazadagodni.

Sikeres Angoltanulás Program

Ilyen az angoltanulás a Sikeres Angoltanulás Programban: kristálytisztán látod a tanulás végét, tudod, mi a következő lépés. Befejezed az utadat és nem a kedveden múlik a siker, mert faék egyszerűségű útmutatót követsz.

A beszédedet és szókincsedet szeretnéd fejleszteni?

Turbó Angol Szókincs

Eleged van, hogy nem érted az angol filmeket? Szeretnél végre folyékonyabban beszélni? Vagy “csak” szeretnéd jobban érteni, mit mondanak angol anyanyelvű beszélgető partnereid? A Turbó Angol Szókincs neked való!

Turbó Angol Mondattár

Pörgesd fel az angol szókincsed és a beszéded! 1727 darab a való életben használt angol mondatot tartalmazó interaktív angol mondattár.



Szókincstár

A Szókincstár tananyag a B2 nyelvvizsgához szükséges szókincs gyűteménye. Ha nyelvvizsgára készülsz, vagy nagyot szeretnél fejleszteni a szókincseden, ez az interaktív, játékos applikációba ágyazott tananyag neked való!

Légy magabiztos a következő állásinterjúdon!

Successful Job Interview Course

Ebben a tananyagban 4+1 fejezetet találsz arra vonatkozóan, hogyan készülj fel teljeskörűen egy angol nyelvű állásinterjúra. A tematika miatt természetesen azok is fel tudnak vele készülni, akik egy magyar nyelvű állásinterjút szeretnének sikeresen zárni.